0,00 Kč
0
 
 
 

SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE

  • Výrobce: SIRMAN 
     
  • Kód produktu:Y09
     
  • Dostupnost:skladem
     
  • Záruka:12 měs.
     
  • Původní cena:24 176,00 Kč
  • Sleva: -3 496,00 Kč
     
  • Cena bez DPH:17 090,91 Kč / Ks
     
  • Cena s DPH 21%:20 680,00 Kč
     
  •  Ks 
     
     
     

    Softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60–95°C. Potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny . Ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny. Minimální váhový úbytek. Bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin vodou. Zachování aroma. Nízké energetické náklady. Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat zvlášť.

    • Vysoká přesnost regulace teploty na 0,03 °C.
    • IP X3 bezpečnostní ochrana nerezové konstrukce.
    • Může být použito v nádobách s max. hloubkou 16,5 cm.
    • Nejlepší výkony až do 50 litrů.
    • Pracovní teplota 20 – 95 °C.
    • Ochrana vypne zařízení v případě nedostatku vody.
    • Oběhové čerpadlo zajišťuje stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě.
    • Bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí zařízení v případě přehřátí nebo přetížení.
    • Rukojeť z nerezové oceli umožňuje snadné přenášení.

    Vakuové vaření (sous-vide cooking) bylo vyvinuto před několika lety. Proces byl vyvinut v okamžiku, kdy kuchaři začali pracovat na efektivní a perfektní přípravě foie gras. Nejlepší metodou se ukázalo vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C. Se správným zařízením, jako je Softcooker značky SIRMAN, je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného produktu, jež je cílem každého profesionálního kuchařského umění.

    Francouzský výraz Sous-vide – vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké teplotě. Potraviny se vaří po dlouhou dobu, někdy i více než 24 hodin. Na rozdíl od běžného vaření, sous-vide cooking používá sáčky pro vaření produktu v horké vodě pod bodem varu (obvykle kolem 60 °C ).

    Softcooker SIRMAN s citlivou regulací teploty a dokonalou funkcí rovnoměrného víření vody ve varné nádobě je používán v mnoha restauracích, které jsou oceněny hvězdičkami Michelin, což lze považovat za to nejlepší doporučení tohoto zařízení do vaší kuchyně.

    ParametrHodnota
    napětí230 V
    příkon2 000 W
    rozměr (š.hl.v.)*130 x 260 x 340 mm
    váha4,5 kg
     
    SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE 
    SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE 
    SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE 
    SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE 
     
     
    Máte nějaký dotaz na tento produkt? Neváhejte a zeptejte se nás.
    *
     
     
    *

    (zadejte prosím výsledek z důvodu ochrany proti zneužití)
     
     
    0
    +420 603 823 376, +420 605 239 869
     
    © PRODEJ GASTRONOMICKÝCH TECHNOLOGIÍ
    « Předchozí
    Následující »