0,00 Kč
0
 
 
 

SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE

  • Výrobce: SIRMAN 
     
  • Kód produktu:Y09
     
  • Dostupnost:skladem
     
  • Záruka: 12 měs.
     
  • Původní cena:23 571,00 Kč
  • Sleva: -2 357,00 Kč
     
  • Cena bez DPH:17 532,23 Kč / Ks
     
  • Cena s DPH 21%:21 214,00 Kč
     
  •  Ks 
     
    -2 357,00 Kč
     
     


    Softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60–95°C. Potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny . Ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny. Minimální váhový úbytek. Bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin vodou. Zachování aroma. Nízké energetické náklady.
    Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat zvlášť.

    • Vysoká přesnost regulace teploty na 0,03 °C.
    • IP X3 bezpečnostní ochrana nerezové konstrukce.
    • Může být použito v nádobách s max. hloubkou 16,5 cm.
    • Nejlepší výkony až do 50 litrů.
    • Pracovní teplota 20 – 95 °C.
    • Ochrana vypne zařízení v případě nedostatku vody.
    • Oběhové čerpadlo zajišťuje stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě.
    • Bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí zařízení v případě přehřátí nebo přetížení.
    • Rukojeť z nerezové oceli umožňuje snadné přenášení.

    Vakuové vaření (sous-vide cooking) bylo vyvinuto před několika lety. Proces byl vyvinut v okamžiku, kdy kuchaři začali pracovat na efektivní a perfektní přípravě foie gras. Nejlepší metodou se ukázalo vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C. Se správným zařízením, jako je Softcooker značky SIRMAN, je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného produktu, jež je cílem každého profesionálního kuchařského umění.

    Francouzský výraz Sous-vide – vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké teplotě. Potraviny se vaří po dlouhou dobu, někdy i více než 24 hodin. Na rozdíl od běžného vaření, sous-vide cooking používá sáčky pro vaření produktu v horké vodě pod bodem varu (obvykle kolem 60 °C ).

    Softcooker SIRMAN s citlivou regulací teploty a dokonalou funkcí rovnoměrného víření vody ve varné nádobě je používán v mnoha restauracích, které jsou oceněny hvězdičkami Michelin, což lze považovat za to nejlepší doporučení tohoto zařízení do vaší kuchyně.

    ParametrHodnota
    napětí230 V
    příkon2 000 W
    rozměr (š.hl.v.)*130 x 260 x 340 mm
    váha4,5 kg
     PŘÍSLUŠENSTVÍ NAVÍC:
    NÁDOBA NEREZ PRO SOFTCOOKER, GN 2/1, OBJEM 57,5 l, VČ.DRŽADEL A VÍKA.........8.900,-Včetně DPH
    NÁDOBA NEREZ PRO SOFTCOOKER, GN 1/1, OBJEM 27 l, VČ.DRŽADEL A VÍKA............4.950,-Včetně DPH
     

     
     
    SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE
    SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE
    SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE
    SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE SOFTCOOKER Y09 SOUS VIDE
     
     
    Máte nějaký dotaz na tento produkt? Neváhejte a zeptejte se nás.
    *
     
     
    *

    (zadejte prosím výsledek z důvodu ochrany proti zneužití)
     
     
    0
     
    © PRODEJ GASTRONOMICKÝCH TECHNOLOGIÍ
    « Předchozí
    Následující »