0,00 Kč
0
 
 
 

BRUSIČ NOŽŮ CC-316, brousek, elektrický CC316

  • Výrobce: Chef´s Choice 
     
  • Kód produktu:CC-316
     
  • Dostupnost:skladem
     
  • Záruka: 12 měs.
     
  • Původní cena:2 723,00 Kč
  • Sleva: -323,00 Kč
     
  • Cena bez DPH:1 983,47 Kč / bal
     
  • Cena s DPH 21%:2 400,00 Kč
     
  •  bal 
     
    -323,00 Kč
    BRUSIČ NOŽŮ CC-316, brousek, elektrický CC316
    BRUSIČ NOŽŮ CC-316, brousek, elektrický CC316
    BRUSIČ NOŽŮ CC-316, brousek, elektrický CC316
    BRUSIČ NOŽŮ CC-316, brousek, elektrický CC316
     
     
    Brusič nožů elektrický 32 stupňový– Professional 316 Diamond Hone- CC316

    Bruska je navržena tak, abyste dosáhli továrensky přesné 15 ° ostří na všech současných nožích v asijském stylu, sekáčích v čínském stylu a na tenčích, tradičních jednostranně broušených japonských nožích, ale i na současných nožích v euro - americkém stylu:

    • Tovární 15 ° ostří na ocelových nožích
    • Tenké jako břitva ostré ostří pro snadné řezání potravin
    • Dvoustupňové diamantové ostření pro silnější ostří a rychlejší výsledek při honování a leštění
    • Přesné vedení čepele pro vytvoření 15 ° ostří
    • Doostřeni extra jemným diamantovým brusivem - delší výdrž ostří
    • Pro jednostranně nebo oboustranně broušenou čepel
    • Vytváří 15 ° ostří na tenkých nožích v euro - americkém stylu
    • Oboustranné doostřeni a vyhlazení ostří

    Bruska Chef'sChoice® Model 316 má dvě fáze ostření, které vytvářejí 15 stupňové ostří.

    V první fázi je broušená každá strana ostří jemným, 100% diamantovým brusivem. Druhá etapa leští ostří pomocí ultra jemného, 100% diamantového brusiva.

    V obou stupních 1 a 2, se brousí ostří odděleně na levé a na pravé straně čepele, což umožňuje uživateli brousit a vyleštit tradiční jednostranně zkosené ostří japonských nožů. Současné japonské nože, čínské sekáčky a moderní nože v evropském stylu by měly být broušené a leštěné na obou stranách čepele. Tradiční jednostranně zkosené Japonské čepele musí být broušené a leštěné primárně na straně čepele, která má velký úkos z továrny.

    Použití vysoce precizní stabilizace polohy nože v brusce Model 316 odstraňuje všechny dohady a poskytuje uživatelům spolehlivé metody ostření, které zaručují kvalitní tovární ostří již během několika minut.

    Povrchová úprava:Černá
    Počet ostřících stupňů:2
    100% diamantové brusné segmenty:Ano
    Flexibilní obtahovací segmenty:Ne
    Hřebenové brusný segmenty:-
    Rotační kuželové brusné disky:-
    Hmotnost v kg:1.893
    Délka x Šířka x Výška [mm]:213 x 108 x 108

    Parametre a způsob ostřeni ostři

    Pohyb brusných segmentů:Rotační
    Dvojité skosení ostři:Ano
    Trojité skosení ostři:Ne
    Výsledný uhel ostři 15°:Ano
    Výsledný uhel ostři 20°:Ne
    Výsledný uhel ostři 15 a 20°:Ne
    Jednostranné broušení čepele:Ano
    Technologie Trizor® – Plus™:Ne
    Technologie ostřeni Crisscross®:Ne
    Zušlechtění na ocílce:Ne
    Doporučené pro zoubkované nože:Ano

    Vhodné typy nožů

    Kuchařské nože:Ano
    Nože Santoku:Ano
    Nože na chléb:Ano
    Lovecké nože:Ano
    Filetovací nože:Ano
    Kapesní nože:Ano
    Keramické nože:Ne
    Nůžky:Ne
    Mačety / sekyry:Ne

    Stupně a orientační časy broušeni

    Předostříci stupeň:Ne
    Ostřící stupeň:Ano
    Honovací stupeň:Ano
    Obtahovací / leštící stupeň:Ne
    Stupeň s ocílkou:Ne
    Čas potřebný na naostření / doostřeni:1-2 minúty / 15-30 vteřin

    Napájení

    Napětí:230 V / 50 Hz
    Příkon:75 W

    Možnost dokoupení náhradních kotoučů
    1) CC-120802 diamantový kotouč - sada 2 ks 646,-Kč včetně DPH
    2) CC-120902 leštící kotouč - sada 2 ks 490,- Kč včetně DPH


     
     
    BRUSIČ NOŽŮ CC-316, brousek, elektrický CC316CC-316
    BRUSIČ NOŽŮ CC-316, brousek, elektrický CC316 
    BRUSIČ NOŽŮ CC-316, brousek, elektrický CC316 
     
     
    Máte nějaký dotaz na tento produkt? Neváhejte a zeptejte se nás.
    *
     
     
    *

    (zadejte prosím výsledek z důvodu ochrany proti zneužití)
     
     
    0
     
    © PRODEJ GASTRONOMICKÝCH TECHNOLOGIÍ
    « Předchozí
    Následující »