0,00 Kč
0
 
 
 
 

BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ

  • Výrobce: Chef´s Choice 
     
  • Kód produktu:CC-2100
     
  • Dostupnost:skladem
     
  • Záruka: 12 měsíců
     
  • Původní cena:15 987,00 Kč
  • Sleva: -3 887,00 Kč
     
  • Cena bez DPH:10 000,00 Kč / bal
     
  • Cena s DPH 21%:12 100,00 Kč
     
  •  bal 
     
    -3 887,00 Kč
     
     

    CC- 2100 - "PROFI" bruska na nože 3-stupňová

    Bruska na nože Chef'sChoice Model 2100 byla vyvinuta speciálně pro těžké provozy na komerční použití. Je ideální pro kuchyně, restaurace, hotely, stravovací zařízení, kluby a řetězce s prodejem potravin. Také je úspornou alternativou pro provozy provádějící ostření nožů…, a to ukazuje, že bruska já stavěná na každodenní používání!

    • Revoluční, třístupňová komerční bruska na nože s funkcí EdgeSelect® umožňuje zvolit takový postup broušení, aby ostří odpovídalo řezací roli
    • Rychlé nabroušení! 100% diamantové brusivo v prvních 2 stupních a ultra jemné obtahování ve třetím stupni pro úžasně ostré ostří během několika vteřin
    • Dodává se s robustním ostřícím modulem pro nože s 20 ° úhlem ostří, který je snadno odnímatelný pro čištění a dezinfekci v dřezu nebo myčce
    • Brousí všechny nože s 20 ° úhlem ostří s rovným nebo zoubkovaným ostřím - kuchyňské nože, řeznické nože, kapesní a sportovní nože, ale i sekáčky
    • Také je k dispozici modul pro nože broušeny pod 15 ° úhlem, a modul pro broušení keramických čepelí - prodávají se samostatně
    • Ostří zůstane ostré až 3 krát déle! Progresivní systém Trizor-Plus ™, vytváří trojitě zkosené ostří, které trvá a trvá
    • Certifikované v NSF (National Sanitation Foundation) v Michigan USA

    Dnešní velkokuchyně vyžadují rychlý, nákladově efektivní a bezpečný systém údržby nožů. Bruska na nože Model 2100 certifikovaná v NSF je ideálním řešením pro rychlé broušení nožů nákladově a časově účinným způsobem. Je to moderní technologie, která umožňuje komukoliv snadno a rychle naostřit všechny obchodní nože a dokonce i zoubkované nože.

    Třístupňová Chef'sChoice® komerční diamantová bruska na nože Model 2100 je velmi jednoduše a snadno použitelná a vytváří dokonalé ostří s delší životností, které překonává jiné obchodní brusky. To eliminuje potřebu využívat nákladnou a nepohodlnou službu broušení nožů.

    Unikátní geometrii ostří vytváří třístupňový patentovaný proces ostření (EdgeSelect®) Na brusce Model 2100 můžete vytvořit ostří s mimořádným "záběrem" pro vláknité potraviny, nebo jemné ostří pro přesné řezání a krájení. Bruska je bezpečná pro všechny kvalitní nože. Při broušení nikdy nedojde k tepelnému ovlivnění ostří nože.

     

    Snadné použití: bruska Chef'sChoice 2100 je neuvěřitelně rychlá, minimálně 2 až 3 x rychlejší než jiné komerční brusky na nože. Bruska brousí po celé délce čepele od nejmenších kuchyňských nožů až po největší šéfkuchařské nože a sekáčky během několika vteřin. Vestavěné přesné úhlové vedení zajišťuje správný úhel a tlak ostření, čímž eliminuje všechny pochybnosti a broušení činí jednodušším, než jakákoliv jiná bruska na nože.

    Kromě toho, celý ostřící modul přístroje, včetně brusných kotoučů a úhlového vedení, lze rychle a snadno vyjmout pro čištění a dezinfekci v dřezu nebo v myčce, což je klíčová schopnost pro splnění současných hygienických předpisů. Model 2100 je vybaven vestavěným čisticím zařízením, které udržuje leštící disky čisté a bez povlaku.

    Tato robustní vysoce výkonná bruska byla vyvinuta speciálně pro těžké komerční použití v kuchyních v restauracích, hotelech, stravovacích zařízeních, klubech a obchodních řetězcích s potravinami. Bruska je extrémně efektivní z hlediska nákladů, protože ostří se nabrousí rychle a má delší životnost (čímž se prodlužují časy mezi jednotlivými broušeními) a následně se tím prodlužuje životnost kvalitních nožů.

     

    Trizor-Plus ™ ostří: vytvořené pomocí ostření ve třech stupních má obloukovitý tvar ostří, které mnohem více odolává vyhnutí a nůž zůstává ostrý až třikrát déle než běžné dutě nebo ve tvaru písmene "V" broušené ostří. Toto speciální ostří snižuje námahu při řezání, protože v sobě spojuje vyleštěné ostří s jemnými bočními rýhami pro snadnější vnikání do houževnatých materiálů.

    Ostří Trizor-Plus ™ je vícenásobně zkosené s jemným okrajem s vlasy třepící ostrostí s mikro rýhami na povrchu ostří. Mikro rýhy podél ostří v kombinaci s širším leštěným okrajem zkosení poskytuje výhodu, že řeže lépe a rovnoměrněji přenáší řezné zatížení, a proto ostří vydrží déle ostré.

    Ostří Trizor-Plus ™ je vytvořeno, broušením a obtahování v patentovaném třístupňovém ostření. Kuželové rotující disky ve stupni 1 a 2 mají 100% diamantové brusivo na broušení a zdokonalování ostří. Kuželové rotační flexibilní disky ve stupni 3, jsou vyrobeny z patentovaného obtahovacího flexibilního materiálu. Proces realizován v tomto stupni se podobá obtahování břitvy na koženém řemeni.

     

    Jak to funguje: Stupeň 1 je první etapa ostření. Rotační kuželovité disky pokovené 100% diamantovým brusivem formují tvar ostří a vytvářejí oboustranně extrémně jemné "mikro rýhy" na povrchu ostří,
    čímž je zformované první zkosení obloukovitého ostří pod celkovým úhlem asi 40 °.

    Fáze 2: jemnější diamantové brusivo na kuželových discích ve stupni 2, tvarují druhé zkosení obloukovitého ostří; současně vytvářejí ještě jemnější mikro rýhy na druhém zkosení ostří,
    Které je ostré jako břitva.

    Fáze 3: Je obtahování, kde rotující kuželovité flexibilní disky velmi jemným brusivem leští ostří, čímž vytvářejí třetí zkosení a ultra ostré ostří bez otřepů.
    Tyto disky působí podobně jako obtahování na řemeni přičemž jsou zachovány některé z rýh vytvořené v prvním a druhém stupni pro ostří s pozoruhodným záběrem.

    Ve všech třech fázích, pružné stabilizační lamely přitlačují nůž na přesné úhlové vedení čepele nože, čímž je dodrženo dokonalé zabezpečení úhlu ostření pro každý průtah čepele.
    Brusné kotouče jsou přitlačovány na povrch čepele konstantním tlakem, který zabezpečují pružiny, čímž nikdy nedojde k tepelnému ovlivnění materiálu ostří, a při broušení se odstraní
    jen mikroskopické množství kovu.

    Zoubkované nože: stupeň 3 se také používá pro ostření zoubkovaných nožů. Ultra jemný flexibilní obtahovací disk narovná mikroskopicky vyhnuté ostří zubů a vyleští jejich ostří
    na ultra ostré "mikro čepele". Je to jemný, ale účinný způsob, který pomáhá prodloužit životnost zoubkovaných nožů.

    EdgeSelect®: Výhodou EdgeSelect® je, že uživatel může přizpůsobit ostří, čímž získá optimální výkon v závislosti na druhu potravin. Podrobný popis je uveden v návodu k obsluze.

    Bruska je navržena tak, aby splňovala přísné americké a evropské elektrické normy a bezpečnostní požadavky. Byla testována pro dlouhou životnost a vysoký výkon v drsném prostředí
    komerčních kuchyní. Je uzavřená v robustním kovovém obalu s motorem dimenzovaným na nepřetržitý provoz. Hřídel disků je z nerezavějící oceli uložen v nerezových ložiscích.
    Robustní gumové nožičky drží brusku pevně na pracovní ploše. Jednotka je kompaktní, aby se vešla i do přeplněných kuchyní. Napájení je na 230 V.



     

    Povrchová úprava:Metal
    Počet ostřících stupňů:3
    100% diamantové brusné segmenty:Ano
    Flexibilní obtahovací segmenty:Ano
    Hřebenové brusný segmenty:-
    Rotační kuželové brusné disky:-
    Hmotnost v kg:3.793
    Délka x Šířka x Výška [mm]:311 x 127 x 127

    Parametre a způsob ostřeni ostři

    Pohyb brusných segmentů:Rotační
    Dvojité skosení ostři:Ne
    Trojité skosení ostři:Ano
    Výsledný uhel ostři 15°:Ano s extra modulem
    Výsledný uhel ostři 20°:Ano
    Výsledný uhel ostři 15 a 20°:Ne
    Jednostranné broušení čepele:Ano
    Technologie Trizor® – Plus™:Ano
    Technologie ostřeni Crisscross®:Ne
    Zušlechtění na ocílce:Ne
    Doporučené pro zoubkované nože:Ano

    Vhodné typy nožů

    Kuchařské nože:Ano
    Nože Santoku:Ano
    Nože na chléb:Ano
    Lovecké nože:Ano
    Filetovací nože:Ano
    Kapesní nože:Ano
    Keramické nože:Ano s extra modulem
    Nůžky:Ne
    Mačety / sekyry:Ne

    Stupně a orientační časy broušeni

    Předostříci stupeň:Ano
    Ostřící stupeň:Ano
    Honovací stupeň:Ano
    Obtahovací / leštící stupeň:Ano
    Stupeň s ocílkou:Ne
    Čas potřebný na naostření / doostřeni:1 minuta / 10 vteřin

    Napájení

    Napětí:230 V / 50 Hz
    Příkon:175 W
     
    BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ
    BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ
    BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ
    BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ
    BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ BRUSIČ NOŽŮ CC-2100 Chef's Choice ELEKTRICKÝ
     
     
    Máte nějaký dotaz na tento produkt? Neváhejte a zeptejte se nás.
    *
     
     
    *

    Znovu vygenerovat
    Kontrolni kod
     
     
     
    0
     
    © PRODEJ GASTRONOMICKÝCH TECHNOLOGIÍ
    « Předchozí
    Následující »